Market

Μεγάλη πρεμίερα για τον 2ο κύκλό της σειράς «TYRANT» σε 24 ώρες από την προβολή στην Αμερική

Τετάρτη 17 Ιουνίου, διαθέσιμα ondemand μέσω FOX PLAY αποκλειστικά στο FOX

Market News
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο 2ος κύκλος της μεγάλης επιτυχίας «Tyrant» κάνει πρεμιέρα στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα της σειράς στην Αμερική. Μην χάσετε τα νέα επεισόδια του πολιτικού δράματος από την Τετάρτη 17 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη στις 21:30 αποκλειστικά στο FOX. Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα μέσω Nova, ΟΤΕ TV, hol και CytaHellas.

Τα επεισόδια του 2ου κύκλου «Tyrant» θα είναι διαθέσιμα και ondemand μέσω FOXPlay.

Το «Tyrant» είναι η ιστορία μιας τυπικής αμερικανικής οικογένειας, η οποία βρίσκεται μπλεγμένη στις εσωτερικές υποθέσεις του Abbudin, μιας ταραγμένης χώρας της Μέσης Ανατολής. Ο Bassam‘Barry’ Al-Fayeed (Adam Rayner), ο νεότερος γιος ενός αμφιλεγόμενου δικτάτορα, επιστρέφει στην εμπόλεμη πατρίδα του μετά την 20ετή παραμονή του στην Αμερική και αναγκάζεται να εμπλακεί στο ταραγμένο οικογενειακό και πολιτικό σκηνικό που επικρατεί. Όταν ο αδερφός του, Jamal (AshrafBarhom), αναλαμβάνει την ηγεσία της χώρας, ο Barry αρχίζει να αποκτά ισχυρή θέση στο εσωτερικό της κυβέρνησης, υποκινούμενος από το όραμά του να προωθήσει την ιδέα της ελευθερίας στους συμπατριώτες του.

Ο Barry συνειδητοποιεί σύντομα, ότι ο Jamal δεν χαρακτηρίζεται από το αίσθημα της δικαιοσύνης και του ήθους και συμμαχεί με μέλη της Αμερικανικής κυβέρνησης για να ανατρέψει την τυραννική βασιλεία του. Ωστόσο αυτή η απόπειρα αποτυγχάνει με αποτέλεσμα να συλληφθεί για προδοσία. Από τη στιγμή που τον εγκατέλειψαν οι δυτικοί του «σύμμαχοι», ο Jamal στρέφεται πλέον προς την Ανατολή προσεγγίζοντας την Κίνα, ευελπιστώντας να αναδείξει το Abbudin σε παγκόσμια δύναμη. Ο Jamal εξακολουθεί να βλέπει τον Barry ως απειλή, καθώς ο λαός τον έχει αναδείξει πλέον σε σύμβολο ελευθερίας των εξεγερμένων ενάντια στο τυραννικό καθεστώς.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Emmy και Χρυσή Σφαίρα,HowardGordon (24, Homeland) εκτελεί χρέη executiveproducer και showrunner της σειράς.

Μην χάσετε τον πολυαναμενόμενο 2ο κύκλο του πολιτικού δράματος «Tyrant» αποκλειστικά στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική! Όλα τα επεισόδια του νέου κύκλου, θα είναι επίσης διαθέσιμα ondemand,μέσω του FOXPlay.

FOX.TheBest. First.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ @ 21:30