Advertorial

Φάκελος Σνόουντεν. Η ιστορία του Νο 1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο

Κερδίστε 5 βιβλία από το Cosmotebooks.gr

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

H ιστορία των ενεργειών του ανθρώπου που άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε το διαδίκτυο. Η ζωή του Έντουαρντ Σνόουντεν, ίσως του πιο πολυσυζητημένου ανθρώπου στον κόσμο μέσα στις σελίδες ενός βιβλίου. Η διαρροή απόρρητων πληροφοριών από έναν πρώην εργαζόμενο στην Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας της Αμερικής που συντάραξε τους παγκόσμιους ηγέτες, η ζωή του που μοιάζει με θρίλερ και η μέχρι τώρα πορεία του.

Ο βραβευμένος δημοσιογράφος της Guardian και συγγραφέας του βιβλίου, Λουκ Χάρντινγκ, δίνει τις δικές του απαντήσεις και αναλύει τα μυστικά που κρύβονται πίσω από ένα πρόσωπο-μύθο. Ο Λουκ Χάρντινγκ είναι ομιλητής στο TEDx Athens και το Cosmotebooks.gr παρουσιάζει εκεί την πρωτότυπη εικονική βιβλιοθήκη του, που περιέχει βιβλία των ομιλητών που συμμετέχουν στο TEDx Athens.

image

Η Athens Voice και το Cosmotebooks.gr δίνουν 5 αντίτυπα του βιβλίου «Φάκελος Σνόουντεν. Η ιστορία του Νο 1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο». Στείλτε με email στο contest@athensvoice.gr το ονοματεπώνυμό σας με θέμα τη λέξη «βιβλίο» μέχρι την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email.