Μιλήσαμε με τους ανθρώπους πίσω από 14 εθνοτοπικούς συλλόγους και μάθαμε προσωπικά βιώματα και ιστορίες, δικές τους και των παππούδων τους
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
Σε αυτό το κτίριο που δαιμονοποιήθηκε όσο κανένα άλλο, χρωστάμε την ταυτότητα της πόλης
Η ελληνική κουζίνα επιστρέφει ανανεωμένη και φέρνει μαζί της τη γεύση της μνήμης και της μοιρασιάς
«Ο Τζίμης Πανούσης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος που ερχόταν κάθε βράδυ, ο Σπυριδάκης, ο Πουλικάκος, η Μαίρη Χρονοπούλου, ο Βαρώτσος, ο Βέλτσος. Γίνονταν ουρές απ’ έξω ακόμα και τις Δευτέρες»
Η πίσω πλευρά της πόλης σε πρώτη προβολή
Ένα εξωτικό μποστάνι πάνω από το κέντρο της Αθήνας!
Οι παλιές ταβέρνες είναι ιστορικό κομμάτι της ελληνικής γαστρονομίας
Κανείς δεν γνωρίζει το Χίλτον όσο η γυναίκα που εργάστηκε εκεί για 30 χρόνια. Διαβάστε συναρπαστικές ιστορίες και για τα πρόσωπα που πέρασαν από τα δωμάτιά του.
Ο σεφ Τάσος Μαντής έκανε την κίνηση ματ ανοίγοντας το δικό του εστιατόριο