- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σασόλι: Απαράδεκτες οι επιθέσεις Ερντογάν προς τον Μακρόν
«Καλώ την Τουρκία να τερματίσει αυτή την επικίνδυνη αντιπαράθεση»
«Απαράδεκτες» χαρακτήρισε τις επιθέσεις του Ταγίπ Ερντογάν προς τη Γαλλία και τον Εμμανουέλ Μακρόν ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Twitter, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Νταβίντ Σασόλι χαρακτήρισε ως «απαράδεκτες» του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προς τη Γαλλία και τον Εμανουέλ Μακρόν.
Ο Νταβίντ Σασόλι κάνει έκκληση στην Τουρκία «να τερματίσει την επικίνδυνη αντιπαράθεση».
Ειδικότερα ο κ. Σασόλι αναφέρει: «Οι επιθέσεις του Προέδρου Ερντογάν στη Γαλλία και στον Πρόεδρο Μακρόν είναι απαράδεκτες.
»Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στέκεται αλληλέγγυο προς τον γαλλικό λαό και στην ελευθερία της έκφρασης. Καλώ την Τουρκία να τερματίσει αυτή την επικίνδυνη αντιπαράθεση».
Ερντογάν: Ο Εμανουέλ Μακρόν έχασε τον δρόμο του
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Κυριακή πως ο Εμανουέλ Μακρόν «έχασε το δρόμο του» στη διάρκεια του δεύτερου επεισοδίου σκληρής κριτικής που άσκησε σε βάρος του Γάλλου προέδρου, μέσα σε ένα διήμερο και αναφορικά με τη μεταχείριση των μουσουλμάνων.
Το Σάββατο, ο Ερντογάν είχε δηλώσει πως ο Μακρόν έχει πρόβλημα με τους μουσουλμάνους και χρειάζεται ψυχοθεραπεία - μία φραστική επίθεση που προκάλεσε την αντίδραση της Γαλλίας και την ανάκληση του Γάλλου πρεσβευτή από την Άγκυρα.
«Το άτομο που διοικεί τη Γαλλία έχασε το δρόμο του. Μιλάει για τον Ερντογάν όλη την ημέρα. Κοίταξε πρώτα τον εαυτό σου και που πηγαίνεις. Είπα στην Καισάρεια χθες, ότι ο αυτός [ο Μακρόν] είναι περιστατικό και ότι πρέπει πραγματικά να εξεταστεί [ιατρικά],» δήλωσε ο Ερντογάν σε τηλεοπτική του ομιλία, στην επαρχία της Μαλάτειας, στα ανατολικά της Τουρκίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αντιδράσεις από οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων
Η μητέρα της δημοσιογράφου σε μία εξαιρετικά φορτισμένη αναφορά στην πρόωρα χαμένη δημοσιογράφο
Ποιος είναι ο όρος που θέτει η Τεχεράνη
Σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Στο τραπέζι η αύξηση των ευρωπαϊκών βάσεων που θα φιλοξενούν αμερικανικά βομβαρδιστικά
Η Κυπριακή Προεδρία συγκαλεί τους υπουργούς Υγείας για τον συντονισμό των κρατών-μελών
Εκπρόσωπος της ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας δήλωσε ότι στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν και οκτώ υπερηχητικοί πύραυλοι Zircon
Η ειρηνευτική συμφωνία περνά πλέον από τον Λίβανο
Τουλάχιστον δύο από τα θύματα ήταν παιδιά
80 χρόνια αβασίλευτης δημοκρατίας για την Ιταλία
Τι αναφέρει το δημοσίευμα του Axios για την έντονη τηλεφωνική επικοινωνία των δύο ηγετών
Τι προβλέπει το πρόγραμμα της εταιρείας
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η δήλωση μετά την αποχώρηση του Ιράν από τις ειρηνευτικές συνομιλίες σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ισραηλινή επίθεση στον Λίβανο.
Η θεωρία των «αγνοούμενων επιστημόνων» και το τραγικό τέλος στην αναζήτηση της Μελίσα Κάσιας
Tι αναφέρουν για την αντισημιτική επίθεση
Φέρεται να εθεάθη μαζί με τον επιχειρηματία Μπλέικ Γουίν
Kατέγραφαν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα και εισέπνεαν νιτρώδες οξείδιο, γνωστό και ως «αέριο γέλιου»
Νεκρός, εκατοντάδες τραυματίες και 780 συλλήψεις μετά τους πανηγυρισμούς για το Champions League – Στο επίκεντρο η διαχείριση πλήθους και η βία στα γαλλικά προάστια.
Αντίποινα με drones και πυραύλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.