- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Debate Τραμπ - Μπάιντεν: Πόσοι τηλεθεατές το παρακολούθησαν
Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα
Αναλυτικά στοιχεία για το πόσοι τηλεθεατές παρακολούθησαν το πρώτο debate ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Τζο Μπάιντεν για τις αμερικανικές εκλογές 2020 δόθηκαν στη δημοσιότητα.
Σε σύγκριση με τα στοιχεία από το 2016 και την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ και τη Χίλαρι Κλίντον, ο τωρινός αριθμός είναι μειωμένος.
Ειδικότερα, το πρώτο προεδρικό debate μεταξύ του Ρεπουμπλικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Δημοκρατικού αντιπάλου του, Τζο Μπάιντεν, προσέλκυσε το ενδιαφέρον ενός πολύ μικρότερου αριθμού τηλεθεατών σε σύγκριση με το ρεκόρ που σημειώθηκε πριν από τέσσερα χρόνια. Και αυτό, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία για την τηλεθέαση που είδαν την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 το φως της δημοσιότητας.
Υπολογίζεται πως 28,7 εκατομμύρια άνθρωποι συντονίστηκαν στα τηλεοπτικά δίκτυα ABC, CBS, NBC και Fox, κάτω από τους περίπου 45 εκατομμύρια τηλεθεατές, που παρακολούθησαν την τηλεμαχία μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ και της τότε υποψηφίας με το Δημοκρατικό Κόμμα Χίλαρι Κλίντον στα ίδια δίκτυα το 2016.΄Τα στοιχεία από άλλα τηλεοπτικά δίκτυα θα δοθούν αργότερα σήμερα στη δημοσιότητα.
Σε μια χαοτική αντιπαράθεση 90 λεπτών, ενόψει των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου, ο Μπάιντεν και ο Τραμπ έδωσαν σκληρή μάχη για τις επιδόσεις του Τραμπ στην πανδημία του κορωνοϊού, την υγεία και την οικονομία. Οι χαρακτηρισμοί δεν έλειψαν, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που η συζήτηση ξέφυγε από τις θεματικές και πήρε χαρακτήρα προσωπικής αντιπαράθεσης.
Τα προκαταρκτικά στοιχεία καταδεικνύουν πως η συνολική τηλεθέαση του πρώτου debate Τραμπ - Μπάιντεν θα είναι πολύ μικρότερη του ρεκόρ των 84 εκατομμυρίων στην πρώτη τηλεμαχία του Αμερικανού προέδρου με τη Χίλαρι Κλίντον το 2016.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ισλαμαμπάντ αναλαμβάνει ρόλο-κλειδί σε κρίσιμες επαφές εν μέσω γεωπολιτικής αστάθειας
Ανατροπή οχήματος με τον σταρ του γκολφ, χωρίς σαφή εικόνα για την υγεία του ακόμη
Παραβίαση cloud υποδομής, με πιθανή διαρροή δεδομένων χωρίς πλήγμα στα εσωτερικά συστήματα
Ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ διαψεύδει ισχυρισμούς για πιέσεις παραχώρησης εδαφών στο Κίεβο
Ατύχημα στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας - Σε σταθερή κατάσταση ο πράκτορας μετά τον τραυματισμό
«Δεν γνωρίζουμε ποιος αποφασίζει στην Τεχεράνη»
Ελληνικό δεξαμενόπλοιο πέρασε από το Ορμούζ εν μέσω αποφυγής από ναυτιλιακές εταιρείες
Τη δημοσίευσαν ιρανικά μέσα ενημέρωσης
Ομάδα κυβερνοεπιθέσεων ανέλαβε την ευθύνη για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων του Κας Πατέλ
Αναμένεται σήμερα η ιρανική αντιπρόταση - Εντείνονται επαφές μέσω Πακιστάν και τρίτων χωρών
Η σχέση του Αμερικανού προέδρου με τα μεγαλύτερα και καλύτερα Μέσα ενημέρωσης του κόσμου είναι στα μαχαίρια. Τώρα, με τον πόλεμο στο Ιράν, κάνει λόγο ακόμα και για «προδοσία»
Νέες εικόνες από την πυρκαγιά στο Safeen Prestige - Συνεχείς αναζωπυρώσεις μετά την επίθεση
Οι λόγοι πίσω από την απόφαση, τα στρατιωτικά σενάρια και οι κίνδυνοι για την παγκόσμια οικονομία
Ο υπουργός Άμυνας δηλώνει ότι η Τεχεράνη θα «πληρώσει βαρύ τίμημα»
Η εξαφάνιση της μητέρας και οι έρευνες που για χρόνια δεν οδηγούσαν πουθενά
Τουλάχιστον 121 παιδιά νεκρά - «Κανένα σημείο δεν είναι πλέον ασφαλές», προειδοποιεί ο ΟΗΕ
Οι ΗΠΑ εξετάζουν χερσαία επέμβαση
«Τίποτα δεν είναι αδύνατο με τον Θεό», το μήνυμά της
Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ένοχη την Πέιβι Ράσανεν - Είχε χαρακτηρίσει την ομοφυλοφιλία «αναπτυξιακή διαταραχή»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.