TV & Media

Πάνος Νάτσης: Συγκλονισμένη η Κατιάνα Μπαλανίκα (βίντεο)

«Κλαίω από την ώρα που μου το είπαν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τον Πάνο Νάτση που πέθανε σε τροχαίο
Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε για τον Πάνο Νάτση που πέθανε σε τροχαίο © NDP

«Ο Πάνος Νάτσης ήταν καταπληκτικό παιδί» είπε η Κατιάνα Μπαλανίκα. Νεκρός σε τροχαίο με τη μηχανή ο ηθοποιός. Η μεταξύ τους συνεργασία σε θεατρική παράσταση.

Δηλώσεις για τον Πάνο Νάτση έκανε η Κατιάνα Μπαλανίκα λίγη ώρα μετά την τραγική είδηση ότι ο ηθοποιός σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Πάνο Νάτση στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του».

Συγκλονισμένη μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τον 31χρονο ηθοποιό, έχοντας μόνο καλά λόγια να πει. «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ταλαντούχο, με χιούμορ. Περνούσαμε τόσο όμορφα, μας πείραζε, τον πειράζαμε. Πάνω στην άνοδό του, 31 ετών, δεν μπορώ να το χωνέψω πραγματικά. Μου είπαν ότι θέλουν να μου πουν κάτι πολύ κακό και ότι πρέπει να κάτσω».

Και πρόσθεσε: «Από την ώρα που μου το είπαν κλαίω. Δε μπορώ να το συνειδητοποιήσω…Δεν χωνεύεται αυτό το πράγμα, δεν αντέχεται αυτό πραγματικά… Σκέφτομαι ότι είναι ένα παιδί στην ηλικία του ανιψιού μου. Τα γενέθλιά του ήταν στις 3 Ιανουαρίου… Δεν ξέρω πότε θα το συνειδητοποιήσω».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα για το θανατηφόρο τροχαίο του Πάνου Νάτση | Greek Tv

Πάνος Νάτσης: Το τροχαίο με τη μηχανή που στοίχισε τη ζωή στον ηθοποιό

Ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή, όταν η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό στην Αθήνα.

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα Σάββατο (29/1) στις 06.30 το πρωί στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

H Κατιάνα Μπαλανίκα με τους ηθοποιούς στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» - Πάνω δεξιά ο Πάνος Νάτσης
H Κατιάνα Μπαλανίκα με τους ηθοποιούς στην παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει, να σηκώσει το χέρι του» - Πάνω δεξιά ο Πάνος Νάτσης © NDP

Ο ηθοποιός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Το έργο της προανάκρισης για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο Πάνος Νάτσης, βρίσκεται σε εξέλιξη. Όπως έγινε γνωστό, πριν από το τροχαίο ο Πάνος Νάτσης ήταν σε πάρτι γενεθλίων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ