- CITY GUIDE
- PODCAST
-
33°
Με το που άνοιξε, το καλοκαίρι του 2015, έκανε αίσθηση. Όχι μόνο γιατί έφερε έναν καινούργιο αέρα στη μικρή χαριτωμένη, (πλην παραδομένη στα τουριστικά λεφούσια), πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας αλλά και γιατί η ομάδα που κινούσε το 7 Food Sins, -όλοι τους νέα παιδιά-, είχε ενθουσιασμό, φρέσκες προτάσεις και πολύ καλή κουζίνα.
Μετά, ήρθαν κάποια προβλήματα που αφορούσαν περισσότερο την τουριστική περιοχή παρά τους ίδιους και η gastropub έκλεισε για 9 ολόκληρους μήνες! Εδώ και λίγες μέρες όμως είναι και πάλι στις επάλξεις, το υπέροχο κτίριο λειτουργεί σε όλους τους ορόφους, οι 2 πριβέ σάλες παραμένουν, σε λειτουργία βρίσκεται το μπαρ με τα προχωρημένα κοκτέιλ αλλά και η όμορφη αυλή που μπορεί ακόμη και τώρα κάποιος να τη χαρεί χάρη στις θερμαντικές σόμπες.
Η αδυναμία στις μπίρες είναι και πάλι εμφανής-8 βαρέλια και 30 μπουκάλια απ’ όλον τον κόσμο-, έμφαση όμως τώρα έχει δοθεί και στη λίστα των κρασιών -70 ετικέτες, ελληνικές και διεθνείς. Ο πολύ καλός Τάσος Στεφάτος είναι ο consulting chef που επιμελείται και την κάρτα ενώ ο νεαρός Βασίλης Φώτος με θητεία σε πολύ γνωστά εστιατόρια «εκτελεί». Νέα πιάτα έχουν προστεθεί αλλά υπάρχουν και όλα τα παλιά και δοκιμασμένα-ναι εδώ είναι και ο περίφημος Crunchy Moussakas! Ευχάριστα νέα και μια καλή αφορμή για βόλτα στην πλατεία με την ωραία, νοσταλγική, old Athens αύρα…
Πλατεία Φιλομούσου Εταιρείας 1, Πλάκα, 210 7011108
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Domes Noruz Kassandra φιλοξενεί την dream team της θεσσαλονικιώτικης κουζίνας
Σπιτικό τσίπουρο, μερακλίδικοι μεζέδες, νόστιμο τηγάνι και κατάσταση πάρτι
Όπως και η Colette έχει για τη ζωή την άποψη «διασκέδασέ το με κάθε τρόπο»!
Kονσεπτικό street food resto με άρωμα Αμερικής
Η ιστορία του ξεκινάει το 1972 όντας το πρώτο μαγαζί που άνοιξε στην περιοχή και συνεχίζεται ως σήμερα με πολλές αλλαγές, αλλά την ίδια αγάπη για το φαγητό
Εδώ κάθε τραπέζι είναι το «καλό» τραπέζι και κάθε πιάτο είναι ένα έργο υψηλής γαστρονομίας από αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες
Εδώ μπορείς επίσης να βιώσεις και την απόλυτη farm to table εμπειρία συμμετέχοντας σε ένα από τα μαθήματα μαγειρικής που πραγματοποιούνται καθημερινά
Ο σεφ Αυγουστής Γαλανός αναδεικνύει τα παραδοσιακά προϊόντα της Κιμώλου μέσα από μια σύγχρονη γαστρονομική οπτική
Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού, στον Μαραθώνα, προσφέρει φρέσκα πιάτα από αγνές πρώτες ύλες της οικογένειας Μαρμαρινού, μαγειρεμένα από την κυρία Βούλα
Το μενού του διακεκριμένου Νίκου Κουτσουδάκη περιλαμβάνει από κρεατικά μέχρι θαλασσινά και μαγειρευτά.
Το εμβληματικό τηγανητό του μπαρμπουνάκι βρήκε τη θέα που του αξίζει
Μόλις άνοιξε στην οδό Αγίας Ειρήνης
Όταν η τέχνη φιλοξενεί ένα εστιατόριο
Ένα beach restaurant με καταγωγή από την Αίγυπτο
Χειροποίητες δημιουργίες, χωρίς χρωστικές και αγαπημένες γεύσεις
Ο απόλυτος προορισμός του Ξυλόκαστρου κλείνει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας,
Happy vibes και ατμόσφαιρα party όλη ημέρα
Ένα μοναδικό εστιατόριο πάνω στη θάλασσα
Πανοραμική θέα στην ανοιχτή θάλασσα και πεντανόστιμο φαγητό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.