- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
A.V. Guest
1’
ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τις ελιές με το ελαιόλαδο, πριν κάψει το λάδι, σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και τσιγαρίζουμε λίγο.
- Σβήνουμε με την τσικουδιά και συνεχίζουμε με πολύ χαμηλή φωτιά.
- Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και κόβουμε στα 8, τις προσθέτουμε και βάζουμε το πιπέρι, το δεντρολίβανο και το λεμονοθύμαρο. Δένουμε τη σάλτσα μας.
Εξαιρετικός μεζές με παξιμάδι για κρασί αλλά και τσικουδιά.