Θεματα

Ο Βόσπορος γιορτάζει την Τσικνοπέμπτη με street food πάρτι στο Μικρολίμανο

Σούβλες, μουσικές και εκλεκτοί μεζέδες με θέα τα κότερα!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
vosporos-anoigma.jpg

Μπορεί ο Βόσπορος Grill να έχει πόστο υπέροχα θαλασσινό, εδώ και 13 χρόνια όμως –δηλαδή πολύ πριν γίνει τεράστια μόδα-η κουζίνα του αγαπάει με πάθος τα κρεατικά. Στο καλό και με έμφαση στην ποιότητα εστιατόριο όλα τα κρέατα τα προμηθεύονται από μικρούς παραγωγούς απ’ όλη την Ελλάδα, αρκετές συνταγές, μπαχάρια μέχρι και ειδικά σκεύη έρχονται από την Κωνσταντινούπολη, ενώ οι σαλάτες, οι αλοιφές, ακόμη και τα ψωμιά και οι πίτες είναι χειροποίητα.

Η Τσικνοπέμπτη γιορτάζεται και με το παραπάνω και φέτος ο Βόσπορος θέλει να την τιμήσει με ένα μεγάλο street food πάρτι. Οι σούβλες θα στηθούν πάνω στον δρόμο από νωρίς το πρωί, θα ψήνονται εκλεκτά παιδάκια, κοκορετσάκια και κεμπάπ, τα κεράσματα θα δίνουν και θα παίρνουν, το κρασί θα ρέει άφθονο ενώ μουσικές από Dj’s  θα αποθεώνουν το γιορτινό κλίμα. Κάντε έγκαιρα κράτηση για εσάς και την παρέα σας καθώς στο Μικρολίμανο προβλέπεται να γίνει της Μεγάλης Τσίκνας!

Ακτή Κουμουνδούρου 20 Μικρολίμανο, 210 4127324 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μίξερ 8: Ο Στέλιος Παρλιάρος γράφει για τα ελληνικά προϊόντα
Δημιουργώντας με ξακουστά τοπικά υλικά από 30 γωνιές της Ελλάδας με τον Στέλιο Παρλιάρο

Υλικά και άνθρωποι, ιστορία και παράδοση, γεύσεις και συνταγές δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό ώστε κάθε τόπος να αποτελεί έναν γαστρονομικό προορισμό

Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας παίρνει μαζί του σε ένα ταξίδι γεύσης σε 30 γωνιές της Ελλάδος

«Στην Ελλάδα, το φαγητό δεν είναι απλώς τροφή – είναι ιστορία, πολιτισμός, συναίσθημα.. Κάθε γεύμα φέρνει κοντά τους ανθρώπους και κάθε τραπέζι είναι μια γιορτή ζωής»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.