- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
15 Έλληνες food bloggers που αξίζει να ακολουθήσεις
Γιατί το feed σου χρειάζεται και λίγο ελληνικό food porn
Λοιπόν εδώ είμαστε και πάλι! Μετά την εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία του 15 Έλληνες instagrammers που αξίζει να ακολουθήσεις, είπαμε να επιστρέψουμε με κέφι (και πείνα) για ένα αντίστοιχο θέμα με σκοπό την προώθηση ελληνικού ταλέντου στα social media και αυτή την φορά έχουμε φέρει και φαγητό.
Το θέμα μας αυτήν την φορά είναι το food blogging, επομένως ίσως να μην θέλεις να συνεχίσεις το διάβασμα αν έχεις άδειο στομάχι.
Παρακάτω θα βρεις 15 ελληνικούς λογαριασμούς που θα γεμίσουν το feed σου με φωτογενείς λιχουδιές, πρωτότυπες συνταγές και νέα blog για να τσεκάρεις στο επόμενο break σου.
Καλό σερφάρισμα και καλή όρεξη!
Θα μυρίσει κανέλα και αφράτη ζύμη με το που ανοίξεις το προφίλ των κοριτσιών με τις υπέροχες φωτογραφίες και τα ακόμα πιο υπέροχα γλυκά. Λίγα λεπτά χάζεμα στο λογαριασμό τους και θα εύχεσαι να σε είχαν καλέσει στην κουζίνα τους για μπισκότα και ζεστή σοκολάτα.
Τα little treats της Ευγενίας φαίνονται κάτι παραπάνω από λαχταριστά ενώ ανάμεσα στις συνταγές που έχει να προτείνει θα βρεις κάτι για όλα τα γούστα, και τους γλυκατζούδες αλλά και για όσους είναι πιο φαν του αλμυρού.
Ένα επίπεδο παραπάνω θα μας πάει η Αντωνία με τις ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ φωτογραφίες των φαγητών που ετοιμάζει, τα οποία είναι επίσης ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ προφανώς. Ψάχνοντας θα πετύχεις από πολύ απλές συνταγές για πρωινό μέχρι και για δείπνο με καλεσμένους.
Υπέροχες φωτογραφίες από την Μάγδα, άκρως ελληνικές συνταγές για να νοστιμίζει την ζωή στην Χάγη όπου και μένει και μία έντονη διάθεση να κάτσουμε στο σπίτι με ένα καλό πιάτο φαγητού και χαλαρωτική μουσική.
Mας πληροφορεί στις πληροφορίες του προφίλ της ότι της αρέσει να μαγειρεύει όλη την ώρα και το καταλαβαίνουμε και μόνοι μας από τις πρώτες φωτογραφίες παρακάτω.
Προσωπικά δεν μπορώ να περάσω παραπάνω από πέντε λεπτά στον λογαριασμό του αγαπητού μας φίλου χωρίς να αρχίσει να με πιάνει απελπισία από την πείνα. Ότι φτιάχνει φαίνεται πεντανόστιμο και το γεγονός ότι δεν βρίσκεται μπροστά μου προς κατανάλωση μου κοστίζει καθημερινά.
"Stay hungry" μας συμβουλεύει ο Λάμπρος και έχουμε να του πούμε πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Είναι ιδιαίτερα θετικό το γεγονός πως πολλές από τις συνταγές του βασίζονται όχι μόνο στην νοστιμιά αλλά και στην υγεία και την προσοχή του σώματος. Φάε χωρίς τύψεις!
Mία αύρα vintage, ένα άρωμα γλυκού ζεστού κρασιού και, εκτός από φανταστικές συνταγές, ένα ολόκληρο brand βασισμένο στα χειροποίητα προιόντα. Αξίζει να το προσέξουμε!
Για funky πιάτα και έναν επιβλητικό φωτισμό στις φωτογραφίες που τα κάνει να φαίνονται πιο μεγαλειώδη και λαχταριστά.
Οτιδήποτε έχει σχέση με την φέτα είναι αυτομάτως κάτι που θέλουμε να έχουμε στην ζωή μας επομένως ήδη μας αρέσει ο λογαριασμός της Dimi. Μας έβαλε μετά και μελομακαρονοcupcakes και μας αποτελείωσε!
Mε μία τόσο γλυκιά προσωπικότητα όπως αυτή της Ιωάννας, τι πιο φυσικό από το να έχει δημιουργήσει ένα blog μόνο με γλυκά; Και τι γλυκά! Νιώθω ήδη μία τρεμούλα. Αλλά η τρεμούλα μεγαλώνει, τώρα που έμαθα ότι μόλις πρόσθεσε και ένα αλμυρό section με συνταγές να σου τρέχουν τα σάλια και να σου λύνουν τα χέρια κάθε μέρα.
Θα αφήναμε τους vegans της παρέας παραπονεμένους; Ποτέ! Ότι ιδέα χρειάζεσαι για να μην στερέψεις ποτέ από νοστιμιές στο vegan lifestyle σου θα το βρεις εδώ.
Η Paxxi δεν προσφέρει μόνο γραπτές συνταγές και ωραίες φωτογραφίες του τελικού αποτελέσματος αλλά στον λογαριασμό της θα βρεις βίντεο όλης της διαδικασίας του μαγειρέματος. Εύγε!
Άφησε την Άρτεμις να σε ταξιδέψει σε μία wonderland του φαγητού. Μιαμ!
Η Μαρία μένει στην Ζυρίχη και πασπαλίζει ελληνική γλύκα μέσω του blog της. Όλα φαίνονται κάτι παραπάνω από νόστιμα, ειδικά όμως τα κεκάκια.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο «Mr. Panettone» μιλάει για την επαγγελματική και προσωπική διαδρομή του
Τρώμε από κολασμένα burgers μέχρι πίτσα σε κώνο!
Μια καντίνα στη Θηβών που θυμίζει κάτι από γιορτή στο χωριό
Το φημισμένο γευστικό στέκι στη Λυκόβρυση κλείνει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας!
Κουλούρια σε αλμυρές και γλυκές εκδοχές που πάντα μας φτιάχνουν τη μέρα
Φέτος την επιμέλεια του μενού έχει αναλάβει ο διάσημος και δημοφιλέστατος σεφ
Μιλήσαμε με έναν από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αθηναϊκής εστίασης
Διάσημοι σεφ, αξέχαστες γεύσεις, αυτά τα εστιατόρια αξίζουν σίγουρα την προσοχή σου
Οι νέες τάσεις που μαγειρεύουν μια καινούργια και ολόφρεσκη εστιατορική σκηνή
Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Πλάκας είναι οι πολυάριθμες ταβέρνες της, με μερικές εξ’ αυτών να κουβαλάνε στην πλάτη τους πολλά χρόνια ιστορίας
26 στέκια μαγειρεύουν υπέροχα το φαγητό που θέλουμε να τρώμε
Στο κέντρο, στα στενά, στις γειτονιές τρώμε αχτύπητα σουβλάκια
Εκλεκτά deli προϊόντα, βιολογικό κρέας, παραδοσιακά προϊόντα και πολλά ακόμα
Οπωσδήποτε να πάρετε τη φημισμένη χειροποίητη κοτόπιτα
Ξηροί καρποί, σοκολατάκια και είδη deli για να φτιάξεις το δώρο σου όπως το θες
Γεύσεις, αρώματα και ποικιλία μελισσοκομικών προϊόντων, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του εξωτερικού
Φέτος πρωταγωνίστρια του γιορτινού τραπεζιού είναι η παραδοσιακή χειροποίητη κιμαδόπιτα
Θα βρεις από έξι χαρμάνια ελληνικού καφέ, μέχρι μια τεράστια ποικιλία σε αρωματικούς καφέδες φίλτρου
Θα τύχετε απόλυτα προσωποποιημένης εξυπηρέτησης, καθώς οι άνθρωποι εδώ είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να λύσουν κάθε σας απορία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.