Αθλητισμος

Κοντονής: 1 εβδομάδα διακοπή στη Super League

Την ίδια ώρα έπεφτε ξύλο σε αγώνα της Football League

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
89178-179793.jpg

«Όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες ιδίως όσα συνέβησαν στον αγώνα της Λ. Αλεξάνδρας και όλα όσα έγιναν στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής διαμορφώνουν ένα ζοφερό κλίμα», είπε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής και δήλωσε ότι μετά την συνάντηση με Τσίπρα αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος της Super League (και όχι των κατηγοριών) για μία εβδομάδα.

Παράλληλα, προανήγγειλε ότι την άλλη Τετάρτη η κυβέρνηση θα ξανασυναντηθεί με τους εκπροσώπους των διοργανωτριών αρχών και θα αποφασιστεί αν θα υπάρξει νέα αναβολή στο πρωτάθλημα της Super League. Μεταξύ άλλων είπε ότι «Απόφαση του πρωθυπουργού είναι να εξαλειφθούν αυτά τα φαινόμενα που προσβάλλουν όλους» ενώ για τις επόμενες αγωνιστικές ανάφερε ότι αναμένονται οι εισηγήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και τη ΔΕΑΒ προκειμένου να γίνει εκτίμηση της κατάστασης και τόνισε ότι χωρίς αυτές τις εισηγήσεις το κράτος δεν μπορεί να επέμβει.

Πάντως και σήμερα, στον αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τη Λαμία για την Football League, υπήρξε συμπλοκή μεταξύ οπαδών και αστυνομικών, όταν οπαδός της φιλοξενούμενης Αναγέννησης, πέταξε μια καρέκλα σε κεφάλι αστυνομικού.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.