Αθλητισμος

NBA: Γιάννης, Κώστας και Θανάσης Αντετοκούνμπο έγραψαν ιστορία

Στον αγώνα Lakers-Bucks

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο
Ο Γιάννης, ο Θανάσης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο © Instagram/Bucks

Γιάννης, Κώστας και Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκαν στον αγώνα Lakers-Bucks και έγραψαν ιστορία - Έγιναν η δεύτερη τριάδα αδερφών που παίζουν στον ίδιο αγώνα.

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, οι Γιάννης, Κώστας και Θανάσης έγραψαν ιστορία στο NBA στον αγώνα μεταξύ των Lakers και των Bucks τα ξημερώματα της Πέμπτης 1ης Απριλίου 2021.

Συγκεκριμένα, έγιναν η δεύτερη τριάδα αδερφών που αγωνίζονται στον ίδιο αγώνα NBA μετά τους Τζρού, Τζάστιν και Άαρον Χόλιντεϊ το 2019. Ο πρώτος, μάλιστα, είναι συμπαίκτης των Γιάννη και Θανάση. Οι «Antetokounbros» αγωνίστηκαν για 52 δευτερόλεπτα στο 4ο δεκάλεπτο του αγώνα.

Οι δύο μεγαλύτεροι αδερφοί «φιλοξενήθηκαν» από τον πρωταθλητή Κώστα στο Λος Άντζελες αλλά κατάφεραν να φύγουν με τη νίκη μετά από ένα μικρό σερί ηττών που μετρούσαν την τελευταία εβδομάδα.

Με τη νίκη του το Μιλγουόκι βρίσκεται στο 30-17 και παραμένει στην 3η θέση της Ανατολής, ενώ οι Λέικερς έπεσαν στο 30-18 και βρίσκονται στην 4η θέση της Δύσης. Πρώτος σκόρερ για τα «ελάφια» ήταν ο Τζρου Χόλιντεϊ με 28 πόντους ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 25 πόντους (7/12 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 8/10 βολές), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 3 μπλοκ αλλά και 9 λάθη σε 36 λεπτά συμμετοχής. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 8 πόντους (2/5 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 1/2 βολές), 1 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 12 λεπτά συμμετοχής.

Για τους Lakers, ο Κώστας Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε αγωνίστηκε για 2 λεπτά και είχε ένα άστοχο δίποντο.

Highlights: Bucks 112 - Lakers 97 | Bucks Beat The World Champs | 3.31.21

 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ