Αθλητισμος

Σερένα Ουίλιαμς: Δόξα τω Θεώ ξεφορτώθηκα αυτόν τον άνδρα

Τι είπε η Αμερικανίδα τενίστρια για την πρόκριση επί της Σάκκαρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σερένα Ουίλιαμς
Η Σερένα Ουίλιαμς © EPA/JULIAN SMITH

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκρισή της επί της Μαρίας Σάκκαρη πραγματοποίησε η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, Σερένα Ουίλιαμς.

Για την πρόκρισή της επί της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, Μαρίας Σάκκαρη μίλησε η Σερένα Ουίλιαμς, τονίζοντας μεταξύ άλλων το πόσο την δυσκόλεψε η αντίπαλός της.

Συγκεκριμένα, λίγες ημέρες πριν, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια, όταν έχασε από την Ελληνίδα είχε πει πως ήταν σαν να βγαίνεις ραντεβού με άντρα που είναι χάλια: «Βάζω τον εαυτό μου σε αυτή την κακή κατάσταση. Είναι σαν να βγαίνω ραντεβού με έναν άντρα που ξέρω ότι είναι χάλια. Και συνεχίζω να το κάνω, ενώ θα έπρεπε να τον έχω ξεφορτωθεί. Δεν έχει κανένα νόημα. Είναι απογοητευτικό» είχε πει τότε.

Τώρα, όταν επικράτησε επί της Σάκκαρη στη Νέα Υόρκη με 2-1 σετ (3-6, 7-6 (6), 6-3), έπειτα από 2 ώρες και 27 λεπτά και ρωτήθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει, λέγοντας αστειευόμενη: «Δόξα τω Θεώ, ξεφορτώθηκα αυτόν τον άντρα. Ποτέ δεν θέλω να τον ξαναδώ. Ήταν ο χειρότερος».

Η 38χρονη προκρίθηκε για 17η φορά σε 20 σεζόν στους «8» του US Open και σημείωσε την 105η νίκη της στη διοργάνωση, στο οποίο διεκδικείτο 24ο Grand Slam της καριέρας της. Μάλιστα, στον τελευταίο πόντο της έβγαλε μια τεράστια κραυγή.

«Νιώθω σαν να είμαι πολύ... φωνητική με ή χωρίς πλήθος. Είμαι πολύ παθιασμένη. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αυτό ξυπνάω για να κάνω. Αυτό είναι που εκπαιδεύομαι να κάνω, 365 ημέρες το χρόνο», είπε.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ