Αθλητισμος

NBA: Στα 150 εκατομμύρια κοστολογείται το restart

Θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα καθημερινά τεστ και κάθε είδους παροχή των αθλητών και των συντελεστών των ομάδων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΝΒΑ
Υπό συζήτηση το μέλλον του NBA © EPA/WU HONG

Τα βλέμματα όλων των φίλων του μπάσκετ είναι στραμμένα στην επανέναρξη του NBA τον επόμενο μήνα με τη διαδικασία να κοστίζει 150 εκατομμύρια δολάρια.

Το ιλιγγιώδες ποσό των 150 εκατομμυρίων δολαρίων θα κοστίσει η επανέναρξη του πρωταθλήματος του NBA σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη βρίσκεται προ των πυλών μετά την απουσία τεσσάρων μηνών και απανταχού οι φίλοι του αναμένουν με αγωνία το πολυπόθητο... restart.

Να θυμίσουμε πως όπως είχε ανακοινώσει ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, τα εναπομείναντα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στο Walt Disney World του Ορλάντο με τη συμμετοχή 22 ομάδων από τις 30 συνολικά.

Στο κόστος περιλαμβάνεται τα καθημερινά τεστ για τον κορωνοϊό, η μεταχείριση και η καραντίνα για τα θετικά κρούσματα, τα γεύματα, η ασφάλεια, οι μεταφορές, η υγειονομική διαχείριση των εγκαταστάσεων, των γυμναστηρίων και των γηπέδων που θα διεξαχθούν οι αγώνες.

Το NBA έχει απώλειες εσόδων ύψους 1 δις δολάρια από τα εισιτήρια από την απόφαση να διεξαχθούν οι αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ