Αθλητισμος

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλληλεγγύης από Ρεάλ Μ., Μπάγερν Μ. και Ίντερ

Τα ματς θα γίνουν στις έδρες των ομάδων και θα είναι αφιερωμένο στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που πολέμησαν τον κορωνοϊό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ποδoσφαιριστής
Ποδόσφαιρο © Pixabay / Phillip Kofler

Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλληλεγγύης στους ήρωες γιατρούς και νοσηλευτές που πολέμησαν τον κορωνοϊό από Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Ίντερ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα διοργανώσει, μαζί με την Μπάγερν Μονάχου και την Ίντερ, το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αλληλεγγύης το 2021. Τα τρία κλαμπ θέλουν να μεταδώσουν με αυτό τον τρόπο «μήνυμα αλληλεγγύης και αδελφότητας μεταξύ των λαών της Ευρώπης».
 
Το πρόγραμμα προβλέπει τρεις ποδοσφαιρικούς αγώνες το 2021 στην Μαδρίτης, το Μόναχο και το Μιλάνο σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν αφού οριστικοποιηθεί το επίσημο καλεντάρι και με σκοπό να μπορέσουν να γίνουν παρουσία κόσμου. Οιι ομάδες θα αντιμετωπίσουν η μία την άλλη: Το Ρεάλ Μαδρίτης - Ίντερ θα γίνει στη Μαδρίτη, Το Ιντερ - Μπάγερν στο Μιλάνο και το Μπάγερν Μ..- Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο. Τα έσοδα από θα διατεθούν στα συστήματα υγείας της Ιταλίας και της Ισπανίας.
 
Σε όλους τους αγώνες, ο «σύλλογος υποδοχής» θα καλέσει εκπροσώπους του προσωπικού υγείας που συνεχίζει να καταπολεμά την πανδημία, θέλοντας να δείξουν την αλληλεγγύη, τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του κόσμου.  

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ