- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στεφανίδη-Κυριακοπούλου: Πώς πανηγύρισαν και πού αφιέρωσαν τη νίκη τους (video)
Ελληνικός θρίαμβος - Δείτε τα άλματα
Χαρούμενες και ενθουσιασμένες από την επιτυχία τους να ανεβούν στα ψηλότερα σκαλοπάτια του βάθρου ήταν μετά τον αγώνα τους στο επί κοντώ οι Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου.
Η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με 4.85μ (νέο ρεκόρ αγώνων) υπερασπιζόμενη με επιτυχία τον τίτλο της από το 2016 στο Άμστερνταμ. Ο ελληνικός θρίαμβος δεν σταματά εδώ, αφού δεύτερη ήταν η Νικόλ Κυριακοπούλου με 4.80, η οποία κατέκτησε το δεύτερο μετάλλιό της στη διοργάνωση, μετά το χάλκινο το 2012 στο Ελσίνκι. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Βρετανίδα Χόλι Μπράντσοου με 4.75μ, ενώ η Ρωσίδα Αντζέλικα Σιντόροβα, με την κορυφαία μέχρι τώρα επίδοση φέτος στην Ευρώπη (4.85μ), κατετάγη 4η με 4.70μ.
«Είναι μια μεγάλη επιτυχία η κατάκτηση των δύο πρώτων θέσεων από εμένα και τη Νικόλ. Θεωρώ ότι είναι σημαντικό να έχεις προετοιμαστεί καλά σε μεγάλους αγώνες. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για ένα, αφού αντιμετώπισα πρόβλημα τραυματισμού στο ξεκίνημα της σεζόν. Πίστευα ότι η Σιντόροβα θα πήγαινε για τα 4.85μ, αλλά δεν τα κατάφερε. Ελπίζω να είμαι υγιής πρώτα απ΄ όλα και θα έρθουν και άλλες επιτυχίες», είπε η Κατερίνα Στεφανίδη μετά τη νίκη της στον τελικό.
H Στεφανίδη πανηγύρισε τη νίκη της με ένα κολάζ από 16 stories που ανέβηκαν στο Instagram από συγγενείς και φίλους, ενώ σε βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων παρουσιάζονται τόσο το νικητήριο άλμα όσο και οι πανηγυρισμοί που ακολούθησαν τον θρίαμβο στο Βερολίνο.
«Είχα πει από πριν ότι θα γίνει ένας συγκλονιστικός αγώνας. Τον ευχαριστήθηκα πολύ και ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν. Ήταν ένας φανταστικός αγώνας και άρχισαν σιγά σιγά να μου βγαίνουν και υψηλά άλματα. Ήταν ένας αγώνας απολαυστικός με πολλές ανατροπές. Ήταν σημαντικό για μένα το μετάλλιο που κέρδισα αφού επέστρεψα στο στίβο μετά τη γέννηση του παιδιού μου. Αφιερώνω το μετάλλιο στη μνήμη των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στις πυρκαγιές της Αττικής, σε όλους όσους με στήριξαν, την ομοσπονδία και τους χορηγούς μου», είπε από την πλευρά της η Νικόλ Κυριακοπούλου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 9-7 το ρεκόρ των ερυθρόλευκων
Η ανάρτηση του Γάλλου σέντερ του Παναθηναϊκού
Μητέρα θα γίνει τον προσεχή Ιανουάριο η δις Ολυμπιονίκης
Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην τρίτη μεταγραφική κίνηση ενίσχυσης της εποχής Αριστοτέλη Μυστακίδη
Η απίθανη ατάκα για τα δημοσιεύματα περί φυγής από τους Μπακς
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Οι 8 ομάδες που τερμάτισαν πρώτες - ανάμεσά τους και η ΑΕΚ - προκρίθηκαν απευθείας
Η ΑΕΚ με μια απίθανη ανατροπή κόντρα στην Κραιόβα επικράτησε με 3-2 και προκρίθηκε στους «16»
Ο Σέρβος σούπερ σταρ ανέβασε story στο Instagram αποθεώνοντας τον 14χρονο τενίστα
Αναλυτικά οι ημερομηνίες
Η αστυνομία του Ισημερινού ανακοίνωσε ότι διερευνά το περιστατικό
Δύο νίκες απέχει από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague ο Παναθηναϊκός
Τον τελευταίο της αγώνα στη League Phase του Conference League δίνει απόψε η Ένωση
Στον ενδιάμεσο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στην Τούμπα
Πλέον, οι Πειραιώτες περιμένουν ποιος θα είναι ο αντίπαλός τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης
Στην 4η θέση της League Phase του Κυπέλλου, αν ο Ολυμπιακός κερδίσει τον Ηρακλή
Τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να τα κάνουν όλα διαφορετικά στο τέλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.