Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 86 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη είναι το 348ο θύμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα
Τους 348 έφθασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας, καθώς κατέληξε ένας ακόμη άνδρας, στη Θεσσαλονίκη.
Πρόκειται για άνδρα 86 ετών, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ. Είχε διακομιστεί εκεί στις 19 Σεπτεμβρίου, από το νοσοκομείο Γιαννιτσών και είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.
Να σημειωθεί ότι χθες, μετά την ενημέρωση του ΕΟΔΥ που έκανε λόγο για 344 νεκρούς στη χώρα από κορωνοϊό, κατέληξαν τρία άτομα, ένας 25χρονος από το Μπαγκλαντές που σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε από υποκείμενα νοσήματα και συγκεκριμένα λευχαιμία και ήταν σε ΜΕΘ, και μια ηλικιωμένη γυναίκα. Και οι δύο νοσηλεύονταν στον «Ευαγγελισμό».
Τρίτο θύμα του κορωνοϊού ήταν ένας 59χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Πλέον οι νεκροί από τον κορωνοϊό στην Ελλάδα ανέρχονται σε 347.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο υποκλάδος K του ιού της A(H3N2) κυκλοφορεί παγκοσμίως
Ολοκληρώθηκε η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στις Σέρρες
Τι να προσέξετε στις αγορές και στην αποθήκευση των τροφίμων
Πληρότητες που ξεπερνούν το 80% για ταξίδια του εξωτερικού
Αρνητικό το φυσικό ισοζύγιο πληθυσμού το 2024
Αναλυτικός οδηγός από το σωματείο «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος»
Η κορυφαία μεσόφωνος της ΕΛΣ απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 89 ετών
Η εκτίμηση του κόστους για το γιορτινό τραπέζι
Η κίνησή του ήταν αυθόρμητη, αλλά με ουσιαστικό συμβολισμό, είπε
«Παράδειγμα ότι και οι μικρές κοινότητες μπορούν να τολμήσουν ριζικές αλλαγές και να χτίσουν ένα βιώσιμο μέλλον»
Κρίσιμη σύσκεψη στις Σέρρες το μεσημέρι
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.