- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Chevron κατέθεσε προσφορά για τις περιοχές νότια της Κρήτης
Από κοινού με την HELLENiQ Energy
Η Chevron κατέθεσε προσφορά για τις περιοχές νότια της Κρήτης
Ανακοινώθηκε επίσημα η συμμετοχή της αμερικανικής CHEVRON από κοινού με την HELLENiQ Energy, στο διεθνή διαγωνισμό για την παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στις θαλάσσιες περιοχές νοτίως της Κρήτης και νοτίως της Πελοποννήσου. Οι δυο εταιρείες εκδήλωσαν από κοινού ενδιαφέρον και για τις τέσσερις περιοχές που περιλαμβάνονταν στην προκήρυξη («Μπλοκ Α2», «Νότια της Πελοποννήσου», «Νότια της Κρήτης 1» και «Νότια της Κρήτης 2», συνολικής έκτασης 47 χιλιάδων τετραγωνικών χιλιομέτρων)
Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταύρος Παπασταύρου, δήλωσε:
«Σήμερα, η κοινοπραξία Chevron και Helleniq Energy ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον διεθνή διαγωνισμό για τα 4 θαλάσσια οικόπεδα νοτίως της Κρήτης και της Πελοποννήσου.
Έτσι, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για την αξιοποίηση του υποθαλάσσιου ενεργειακού πλούτου της Πατρίδας μας.
Πρόκειται για μία εξέλιξη Ελπίδας και Προοπτικής για τη χώρα μας.
Η Ελλάδα, με εθνική αυτοπεποίθηση, βάζει γερά θεμέλια για την ενεργειακή της αυτάρκεια και αξιοποιεί τη γεωπολιτική της θέση στην Ανατολική Μεσόγειο.
Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη εκπληρώνει το καθήκον της προς τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της για μια Ελλάδα ενεργειακά ασφαλή, επενδυτικά ελκυστική και γεωπολιτικά ισχυρή.
Από αύριο προχωρούμε ακόμη πιο αποφασιστικά, πιο γρήγορα, ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες της χώρας μας για πρόοδο και ευημερία για όλες τις Ελληνίδες, για όλους τους Έλληνες».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Να αυξήσουμε τους μισθούς αναξιοπρέπειας και ντροπής των εκπαιδευτικών» σημειώνει ο πρώην πρωθυπουργός
«Το να συγκρούεται κανείς με την πραγματικότητα δεν είναι καλό» πρόσθεσε η πρώην υπουργός και βουλεύτρια της ΝΔ
Μετά τη διαδικτυακή συνέντευξη συναντήθηκαν ξανά
Ποιος ορίζει τελικά τι συνιστά «εμφυλιοπολεμική ρητορική»;
«Αγωνιστής δεν είσαι όταν πετάς φωτιά στο σπίτι μιας οικογένειας» σημείωσε
«Απίστευτοι ερασιτεχνισμοί από τον άνθρωπο που χειρίζεται διαβαθμισμένες απόρρητες πληροφορίες»
«Χρησιμοποιήσαμε μακιγιάζ και σίγουρα όχι τεχνητή νοημοσύνη»
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για το video clip του τραγουδιστή
«Εγώ τους έλεγα να κάνουν δέκα πράγματα και αυτοί έκαναν τα αντίθετα» λέει για τη ΝΔ
«Κανείς δεν ξεχνά όσους έπαιξαν με την τύχη των Ελλήνων και της πατρίδας» σημειώνει η Πειραιώς
Καθυστέρησε να ξεκινήσει λόγω καιρικών συνθηκών
Οι βασικές προτεραιότητες στην οικονομική πολιτική
«Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω, ούτε να επιτρέψουμε να γυρίσει η χώρα στα χρόνια του διχασμού»
«Συκοφαντικά όσα είπε ότι την εκβίασα για το ακίνητο» λέει ο κ. Φρονιμάκης
Βρίσκεται εκεί μαζί με τον γιο του, Κωνσταντίνο
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
«Οι νέες αποκαλύψεις υπενθυμίζουν ότι στην Ελλάδα το σκάνδαλο των παράνομων παρακολουθήσεων παραμένει ανοιχτό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.