- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σταϊκούρας για αναδρομικά: Θα σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις
«Πάντα λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που έχει η χώρα»
Τις δικαστικές αποφάσεις θα σεβαστεί και θα υλοποιήσει το υπουργείο Οικονομικών αναφορικά με τα αναδρομικά σύμφωνα με τον Χρήστο Σταϊκούρα.
Απαντήσεις για τα αναδρομικά των συνταξιούχων έδωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή.
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταϊκούρας ξεκαθάρισε πως «θα σεβαστούμε τις δικαστικές αποφάσεις που σημαίνει ότι θα τις υλοποιήσουμε» ενώ τόνισε πως θα μελετηθεί η απόφαση του ΣτΕ προκειμένου «να έχουμε πλήρη εικόνα και να αποτυπώσουμε τα δεδομένα έτσι ώστε το υπουργείο Εργασίας να εισηγηθεί στο υπουργείο Οικονομικών ποιο είναι το δημοσιονομικό κόστος.
»Θα υλοποιήσουμε αυτές τις αποφάσεις με δεδομένο το όποιο δημοσιονομικό κόστος λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες που έχει η χώρα».
Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως δεν θα πραγματοποιηθεί κάποια αύξηση φόρου τη φετινή χρονιά ενώ ερωτηθείς για το αν η ελληνική οικονομία θα αντέξει σημείωσε πως «όπως διαχειριζόμαστε την κατάσταση αντέχει και δεύτερο κύμα κορωνοϊού το φθινόπωρο. Η αντιπολίτευση ήθελε να ξοδέψουμε όλα τα πολεμοφόδια από την αρχή».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τις εξαγγελίες του πρώην πρωθυπουργού
Πρόγραμμα με «άρωμα» Θεσσαλονίκης
Σε 1,7 εκατομμύρια ανήλθαν οι έλεγχοι
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.